Pergola

Gräsklippning

Doften efter en gräsklippning är alltid härlig. Dessutom ger den nyklippta gräsmattan ger ett fräschare intryck i trädgården.

Det är inte alla som tycker det är kul att klippa gräset, eller så finns inte ork/tid längre. Följaktligen kan det vara en god idé att ta hjälp med gräsklippningen. Av detta skäl erbjuder vi gräsklippnings-abonnemang. Om du önskar beställa en gräsklippning vid ett enskilt tillfälle går det också bra.

Gräskanter når gräsklipparen inte att klippa och där använder vi en grästrimmer så du även får snygga kanter. Det räcker att göra detta en gång i månaden.

Gräsklippning – Klippa Gräsmatta
Välj själv hur ofta du önskar hjälp. Vanligtvis är behovet varannan vecka, men det finns de som önskar klippning varje vecka.

Pris beror på gräsytornas storlek, frekvens samt om du äger egen gräsklippare. Till exempel, en normalstor trädgård som klipps varannan vecka med din gräsklippare betalar du 1.040kr i månaden.

Gräsklippning med trimmer
Av olika skäl kan gräset inte klippts på länge och gräset har växt sig för högt. T.ex. är det ett sommarställe du inte besökt på länge, baksidan av huset som du prioriterad ned eller annan anledning. Följden av detta är att en gräsklippare inte klarar av att klippa gräset och det är dags att trimma ned det.

Med oss kan du boka in att trimma ditt gräs.

Uppsamling av Gräsklipp
I normala fall låter vi gräset ligga kvar då gräsklippet fungerar som naturligt gödsel för gräsmattan vilket innebär att gräsmattan mår bättre. Däremot om det är en starkt växande gräsmatta så behöver vi plocka upp gräset om det inte klipps tillräckligt ofta.

Om du önskar att vi plockar upp gräset så är det bara att säga till.

Gräsvård: Få en grönare gräsmatta
Det går att ta hand om en gräsmatta för att få den finare och en mer lysande grön färg. Till exempel genom gödsa, lufta eller stödså kala fläckar. När det kommer till gödsla så är det bra att åtminstone gödsla en gång per år, helst 2-3 gånger per år. Mossa är ett vanligt förekommande problem som du kan motverka genom att gödsla. Även andra metoder såsom dressjord, kalk, m.m. kan vara bra att använda beroende av vilka förutsättningarna är.

I detta avseende så kan du kontakta oss för att diskutera vidare hur vi kan hjälpa dig.

Man cutting the grass with loan mover.