Häckklippning

Vi klipper er häck

Få en jämn och fin form på häcken med hjälp av vår häckklippning.

Häckar visar trädgårdens gränser tydligare, vilket skapar en mer behaglig känsla för ögat. Genom att klippa häck ökar känslan av harmoni & ordning i trädgården.

Låt våra häckklippnings-specialister göra jobbet åt dig.

Du betalar ett timpris för häckklippningen och det går på löpande räkning. Vi erbjuder en flexibel pris-struktur där du enbart betalar för den hjälp du behöver. Dvs om du själv har redskapen som behövs för att klippa så är kostnaden 225 kr per timme (efter RUT-avdrag, inkl. moms) för vår tid när vi klipper med dina redskap.  Vidare, om du även önskar bortforsling så tillkommer en kostnad för detta.

Tiden det tar är beroende av måtten på häcken, dvs Längd, Höjd samt Bredd. Enkelt uttryckt handlar det alltså om hur många kvadratmeter som vi ska klippa! När det kommer till att klippa toppen av häcken, vilken är den viktigaste klippningen för att få en snygg häck, så behöver vi en stege för de högre höjderna. Att klättra upp och ned på en stege innebär att det tar längre tid att klippa.

Andra faktorer som avgör är hur länge sen häcken klipptes samt tidigare klippning av häck, hur häcken har växt, tjocklek på grenar/stammar, vilken typ av häck det är eller om häcken ska kortas ned. Ytterligare faktorer är om om vi ska gallra häcken eller rensa från ogräs. Även hur omgivningen ser ut spelar roll, t.ex. en lutande backe eller ett träd som är ivägen.

Alla dessa faktorer gör det svårare att bedöma tiden det tar och därför offererar vi på löpande räkning. Fördelen med löpande räkning är ett ordentligt utförande. Om du önskar ett fast pris kan du få en offert på det, vänligen observera att det i snitt är ett dyrare pris.

Beskriv gärna din häck samt dina önskemål när du kontaktar oss!

IMG_2815

FÖRE/EFTER